bestel

10 redenen om voor De Koffiejongens te kiezen

De makkelijkste manier om je steentje bij te dragen

Lekker bezig!

1. 100% Bio afbreekbare cups

Op onze koffiecups zijn we echt trots. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen dus in de GFT-bak. Ze vergaan supersnel, binnen 3 weken. Een bananenschil doet er langer over.

2. Gecertificeerde koffie

Al onze koffie is gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk. Dat betekent dat jij, door onze koffie te drinken, bijdraagt aan betere leefomstandigheden van de koffieboeren en hun families. Bovendien weet je zeker dat jouw koffie is geteeld met respect voor de natuur.

3. Verpakt in verantwoord karton

Al ons verpakkingsmateriaal is FSC gecertificeerd. Dat betekent dat de bomen die gebruikt worden om het karton mee te maken duurzaam beheerd worden. Zo wordt er voor elke boom die gekapt wordt ook weer een boom teruggeplant.

4. Duurzaam bezorgd tot op de deurmat

Overal waar het kan bezorgen wij onze bestellingen met de fiets of lopend. Een stuk minder vervuilend en nog gezond ook!

meer over duurzaamWat heb je aan duurzame koffie als hij niet ook waanzinnig lekker is?

Echt lekker

5. Kwaliteit

Onze koffie is écht lekker. We gebruiken alleen de beste bonen. En die worden zorgvuldig gebrand en luchtdicht verpakt. Daarna malen we ze heel precies. Het resultaat? Zes heerlijke smaken. Welke kies jij?

6. 60.000 anderen gingen je voor

Dat zijn heel veel koffiedrinkers die houden van lekkere én duurzame koffie. Bovendien geven ze ons gemiddeld een 4.7/5 sterren rating op Google & Facebook.

onze smaken
samen meer plezier

Gelijke kansen

7. Ieder pakketje maatwerk

Al onze pakketjes worden ingepakt door mensen met vroeger een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat iedere bestelling op maat wordt samengesteld zijn deze toppers voor ons onmisbaar!

8. Mannentoeslag voor Project Fearless 

Vrouwen krijgen gemiddeld 14% minder betaald voor hetzelfde werk. Vinden wij raar. Daarom bedachten we een tijdelijke ‘14% mannentoeslag’. Met onder andere deze opbrengst steunen we Project Fearless.

 

meer over de mannentoeslag


Jij bent de baas

Nooit meer zonder koffie

9. Op jouw schema bezorgd

Één keer bestellen, daarna op jouw schema bezorgd. Door de brievenbus. Je kan dus gaan en staan waar je wil. Je koffie ligt op je te wachten wanneer je thuiskomt. Zo zit je nooit meer zonder koffie!

Liever los bestellen? Kan ook. Bij De Koffiejongens ben jij de baas.

10. De beste prijs

25% voordeliger dan je gewend bent. Bovendien altijd gratis bezorgd.

 

probeer met korting
Wat klanten zeggen

Reviews

Lees al onze reviews op Facebook en Google.