Manifesto

Zwart.

Zo drinken wij onze koffie het liefst. Op deze manier komt de koffie het best tot zijn recht. En dáár moet het om gaan. Koffie is de hoofdzaak. Goede koffie. De beste koffie.

Groen.

Zo drinken wij onze koffie het liefst. Dat betekent koffie van gecertificeerde plantages, biologisch afbreekbare koffiecups, en zoveel mogelijk bezorging met de fiets.

Zonder suiker, zonder melk.

Hadden we al gezegd dat ’t bij ons om de koffie draait? Bij ons geen fratsen zoals koffie met vanille smaak en ook geen karamelsiroop voor door je koffie. Dit ga je terugzien in alles wat we doen. Koffie, direct van de boer, naar de branderij, bij jou thuisbezorgd.

Koffie verkeerd.

In ieder geval voor verbetering vatbaar. Hoe kan het dat anno nu je koffie op kan zijn? Dat is verkeerd. Hoe kan het dat je in een espresso boutique lang in de rij moet staan voor goede koffie? Hoe kan het dat je online minimaal 200 cups moet bestellen? Hoe kan het dat je thuis moet zijn om je koffie aan te nemen? Dat noemen wij koffie verkeerd. En daar gaan wij wat aan doen.

Instant koffie.

Vinden wij niet lekker. Toch hebben we er wat mee: gemak. En gemak streven we na in alles wat we doen. Van het bestellen van de koffie tot het moment dat we deze door je brievenbus bezorgen. Van het kiezen van je favoriete smaken tot het wijzigen van je abonnement.

Kortom:

De lekkerste koffie, maar dan supergemakkelijk.