Gratis verzending
70.000+ klanten gingen je voor
Gemiddelde beoordeling van 4.8 ★

Over ons

De start

De Koffiejongens is in 2016 opgericht door ondernemers Corné van Drogenbroek en Walter Morriën. Walter wilde Corné koffie aanbieden. Dat ging niet, want de koffiecups waren op. Dat mocht nooit meer gebeuren! Doordat Walter en Corné niet uit de koffie industrie kwamen, konden ze met een frisse blik de wereld van capsules bekijken. Het eerste dat opviel was dat de capsules vrijwel altijd van aluminium en plastic waren. Dat moest slimmer kunnen! Daarom zijn De Koffiejongens op zoek gegaan naar een manier om de koffiecups zo te ontwikkelen, dat ze uiteindelijk op je composthoop in de tuin zouden kunnen vergaan. Dat noemen we ‘vanzelfsprekend de juiste keuzes maken’

Samen de juiste keuzes maken

Al bij de start van het bedrijf hebben de oprichters besloten op eigen kracht het bedrijf op te bouwen. Dus zonder investeerders. Tot op heden is het bedrijf nog steeds volledig in handen van de oprichters en enkele collega’s. Dat zorgt ervoor dat we bij De Koffiejongens steeds zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken. Er is geen bankier die op een gegeven moment winstgevendheid tóch belangrijker vindt dan de juiste keuzes maken.

Inmiddels zijn het niet meer enkel Walter en Corné die de juiste keuzes aan het maken zijn. Het team is inmiddels flink gegroeid. Het volledige team vindt je hier. Het bedrijf wordt bestuurd door 4 collega’s. Dat zijn Bram (marketing), Leonie (operations), Bart (Finance) en Walter (Algemeen Directeur)

Wat zijn de juiste keuzes?

De juiste keuzes kun je elke dag opnieuw maken. Voor nu komt het voor ons samen in een duurzame capsule, gevuld met een gecertificeerde koffie. Die we vervolgens verpakt in duurzaam karton zoveel mogelijk lopend en met de fiets bij de consument thuis brengen. En dat alles CO2 neutraal. Kortom, voldoende redenen om volledig voor De Koffiejongens te gaan!