Zet 't verschil

met De Koffiejongens

Manifest

Onze missie: nul emissie

De manier waarop de meeste koffie geproduceerd wordt, is niet langer houdbaar. Dat kan en moet anders! Laten zien hoe het óók kan. Dat is onze taak. Zo staat aluminium in ons woordenboek bekend als alu-minimum en bieden we 100% composteerbare cups die gemaakt zijn van planten. Zo bezorgen we zonder uitstoot, lopend of op de fiets. Zo heeft onze koffie de keurmerken die er écht toe doen, van boer tot boon. En zo zijn wij inmiddels ook B Corp gecertificeerd. Zo!

En dit is slechts het begin. We zijn klein gestart met een grote gedachte; de hele koffieketen kan anders. De héle keten?! Je raadt het goed. Waar we met de ABC’s begonnen, strijden we nu voor de rest van het alfabet.Verschil maken we door nu de koffieketen van straks te creëren. Door verder te gaan dan CO2-compensatie. Door in elke stap bewuste keuzes te maken. Minder pesticiden. Meer bebossing. Transport zonder uitstoot. Geen fossiele brandstoffen. Branden op circulair gas. Met minimale verpakkingen. En maximale smaak & kwaliteit. Lekker toch?

Koffie hoeft ons onze planeet niet te kosten. Het is tijd voor een stevige aanpak met een groots resultaat. Wij brengen de keten in beweging zodat jij onbezorgd van je koffiemoment kan genieten. Alleen zo zetten we samen ‘t verschil.

De Koffiejongens. Zet ‘t verschil.

Ook jij maakt het verschil

Steun onze missie

Doe je met ons mee? Al 70.000 anderen gingen je voor.

probeer met korting

Wat klanten zeggen

Reviews

Lees al onze reviews op Facebook en Google.