Gratis verzending
70.000+ klanten gingen je voor
Gemiddelde beoordeling van 4.8 ★

Zet 't verschil
met De Koffiejongens

De makkelijkste manier om je steentje bij te dragen

Lekker bezig!

1. ECHT GOEDE BONEN  

Onze bonen kiezen we uit op zorgvuldig opgestelde selectiecriteria, die lees je hier. Een korte samenvatting: onze bonen worden verbouwd met liefde voor het land. Ze zijn vrij van chemicaliën, we gebruiken namelijk alleen natuurlijke teeltmethoden zonder chemische kunstmest en pesticiden. De bomen en het groen tussen de koffieplanten zorgen voor biodiversiteit. Planten en dieren zijn daar dol op en zo blijft het land gezond. Goed voor jou én de planeet.

2. VERPAKKING

Waar de meeste koffiezakken zijn gemaakt van fossiele brandstoffen of niet kunnen worden gerecycled door gemengde materialen, zijn onze koffiezakken van 100% papier. Zo zijn ze volledig recyclebaar en vrij van plastic en fossiele brandstoffen. Na gebruik kan onze zak dus bij het oud papier.

3. DUURZAAM BEZORGD TOT OP DE DEURMAT

Overal waar het kan bezorgen wij onze bestellingen met de fiets of lopend. Een stuk minder vervuilend en nog gezond ook!

4. CO₂-NEUTRAAL

Sinds 2021 zijn we CO₂-neutraal. We zijn graag transparant over onze CO₂-uitstoot. Daarom hebben we de keten van onze koffiecups in kaart gebracht. Deze vind je hier. Voor de koffiebonen wordt deze in 2024 in kaart gebracht. Ook deze zullen we delen.

5.100% CIRCULAIR GEBRAND

We branden onze bonen in Nederland op koffiedrab. Het overblijfsel van een kop koffie. Zo gebruiken we dus geen fossiele brandstoffen en hergebruiken we ons eigen product. Bijzondere boontjes hè.Wat heb je aan duurzame koffie als hij niet ook waanzinnig lekker is?

Echt lekker

6. Kwaliteit

Onze koffie is écht lekker. We gebruiken alleen de beste bonen. En die worden zorgvuldig gebrand op biogas gemaakt van koffiedrab en luchtdicht verpakt. Het resultaat? Twee heerlijke smaken. Welke kies jij?

7. 70.000 anderen gingen je voor

Dat zijn heel veel koffiedrinkers die dagelijks een kop koffie drinken van De Koffiejongens. Bovendien geven ze ons gemiddeld een 4.8/5 sterren rating op Google & Facebook.

samen meer plezier

Gelijke kansen

8. Ieder pakketje maatwerk

Al onze pakketjes worden ingepakt door mensen met vroeger een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat iedere bestelling op maat wordt samengesteld zijn deze toppers voor ons onmisbaar!

9. Raad van Commissarisjes

De toekomst in handen van de toekomst. Zo simpel is het. Daarom vinden wij het tijd om de volgende generatie écht serieus te nemen en bij volwassenen aan tafel te zetten. Niet de keukentafel, maar de vergadertafel. Kinderen tussen 8-12 jaar mogen daarom ook jaarlijks op bedrijfsniveau meepraten tijdens de Grote Kindervergadering.Jij bent de baas

Nooit meer zonder koffie

10. Op jouw schema bezorgd

Één keer bestellen, daarna op jouw schema bezorgd. Zo zit je nooit meer zonder koffie! Liever los bestellen? Kan ook. Bij De Koffiejongens ben jij de baas.

 

 

Wat klanten zeggen

Reviews

Lees al onze reviews op Facebook en Google.