Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker bij De Koffiejongens
De Koffiejongens zijn het snelst groeiende koffiemerk van Nederland, en binnenkort van Europa. Sinds onze start in 2017 zijn wij met onze abonnementen op biologisch afbreekbare koffiecups gegroeid tot hét frisse en duurzame tegengeluid op de markt voor koffiecups.
Om ons steeds groeiend aantal klanten vriendelijk, professioneel en behulpzaam te woord te staan zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers. Staat bij jou de klant op 1? Heb jij een vlotte pen? En vind jij het leuk om vanuit huis minimaal 16 uur per week onze klantenservice te bemannen?
Dan zijn we op zoek naar jou!
Wat ga je doen
Je wordt onderdeel van de klantenservice. Dat betekent dat je vanuit huis op je eigen laptop chats, e-mails en telefoontjes van klanten gaat beantwoorden. Daarnaast ben je gedreven om steeds breder publiek kennis te laten maken met onze koffie. Dit doe je door proactief contact op te nemen met potentiële nieuwe klanten. We werken in meerdere shifts per dag zodat de klantenservice continu bezet is.
Wie ben je
Dit is de ideale bijbaan. Jij bent klantgericht, enthousiast en spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Bovendien ben je geduldig en secuur en niet bang om te telefoon op te nemen.
Wie zijn wij
Wij zijn De Koffiejongens. Sinds 2017 proberen wij het leven van de koffiedrinker een stukje leuker, lekkerder en gemakkelijker te maken. Dat doen wij door abonnementen op biologisch afbreekbare koffiecups aan te bieden. Sinds de oprichting zijn wij jaar op jaar hard gegroeid. Tot begin dit jaar deden Corné & Walter alles, met uitzondering van de klantenservice, nog zelf. 2021 is het jaar waarin we, samen met jou, de organisatie verder gaan professionaliseren.
Wat bieden we
Een leuke flexibele baan bij een jong, snelgroeiend bedrijf. En een uurtarief van €10,50.
Interesse gewekt? Stuur jouw CV en korte motivatie naar leonie@dekoffiejongens.nl