Gratis verzending
70.000+ klanten gingen je voor
Gemiddelde beoordeling van 4.8 ★

Lungo Koffie

De perfecte koffie om je dag mee te beginnen

De meest gedronken koffie van Nederland

Lungo

Wat is een Lungo koffie? 
Lungo is Italiaans voor lang. Een Lungo koffie heeft hetzelfde gewicht aan koffie als een Espresso, maar heeft meer water nodig en dus ook een langere doorlooptijd. Hij is daarmee net zo lekker als onze Espresso cups, alleen heb je iets langer de tijd om ervan te genieten.

Bevat een Espresso meer cafeïne dan een Lungo?
Dat zou je denken, hè? Een kleine kop Espresso is in smaak intens, maar lager in cafeïne dan een Lungo. Cafeïne komt in jouw kopje voor doordat (heet) water zich kan binden met de cafeïne in de gemalen koffieboon. Een grote kop Lungo koffie is langer in aanraking met water en bevat daarom meer cafeïne. Dus op zoek naar een cafeïneboost voor in de ochtend, inclusief de heerlijke intense smaak van een Espresso? Hebben wij. Bekijk onze Lungo Extra Forte, dat is pas echt een straffe bak!

Probeer 60 cups

De-Koffiejongens-proefabonnement

Onze Abonnementen

Geschikt als Nespresso Lungo cups

Je eerste 60 duurzame biologisch afbreekbare Nespresso Lungo cups voor 15,95. Dat is nog geen 27 cent per cup!

 • Kies het pakket dat bij je past
 • Selecteer jouw favoriete koffiesoorten, dat kunnen ook andere smaken zijn dan de Lungo cups
 • Je zit nergens aan vast: aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd

 

1e keer17,95

X-small

 • Voor 1 koffie per dag
 • 60 cups elke 8 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer17,95

Small

 • Voor 2 koffie per dag
 • 60 cups elke 4 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer16,95

Medium

 • Voor 3 koffie per dag
 • 60 cups elke 3 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer15,95

Large

 • Voor 4 koffie per dag
 • 60 cups elke 2 weken
 • Gratis bezorgd

Grootverbruiker van biologisch afbreekbare Nespresso Lungo cups?

Kies 120 cups of zelfs nog meer met 25% korting

Dat wil ik
Een Nespresso Lungo in 100% biologisch afbreekbare capsules

In een mum van tijd zet jij jouw perfecte Lungo koffie

Hoe zet je één van onze Lungo’s?

Je hebt een Nespresso-machine nodig, waarmee je gemakkelijk een Nespresso Lungo van De Koffiejongens kan zetten. Wij raden aan om je Nespresso-apparaat in te stellen op 90 ml, dan is de verhouding water en koffie perfect in balans. Hoe? Door de knop (voor de grote kop) in te houden tot precies 90 ml. Vanaf nu staat jouw Nespresso-machine permanent ingesteld op 90 ml.

Wat gebeurt er nou precies tijdens het zetten van een van onze Lungo cups?

Na het afstellen van een Nespresso-machine op het juiste volume heeft het water precies lang genoeg de tijd om door de capsule te stromen. Op basis van de 90 ml hebben wij met de maling, branding van de bonen en de doorlooptijd ervoor gezorgd dat de bitters en zuren in onze Lungo cups perfect in balans zijn.

Hoe zet je een Nespresso Lungo van De Koffiejongens?

Er is maar één manier om daarachter te komen en dat is door gewoonweg zelf te proeven. Ga op jouw manier experimenteren. De een voegt er suiker aan toe, de ander melk, of soms beide. Wij bij De Koffiejongens drinken een Lungo het liefste zwart. Zo gaat er geen smaak verloren, en drink je de Lungo precies zoals wij hem voor jou gemaakt hebben.

Wanneer en met wie drink je een Lungo?

Bij een afspraak, na het eten, in de ochtend, bij vrienden… Wij vinden dat elk moment een goed moment is om koffie te drinken. Hoe dan ook en wanneer dan ook, een Lungo is het lekkerst als je deze samen drinkt. De beste ideeën en de fijnste momenten ontstaan nou eenmaal bij een goede ‘kop koffie’. Een goed idee ligt namelijk vaak dichterbij dan dat je denkt. Je raadt het al: Koffie. Goed idee!

Van soepel naar naar straf

De Lungo's op een rijtje

Lungo

Een fruitigere koffie doordat wij deze medium branden. De perfecte soepele Nespresso Lungo om de hele dag door te blijven drinken.

Intensiteit: 4/12

Lungo Forte

Een vleugje rokerige karamel en een vanille afdronk. Een favoriet bij De Koffiejongens. De Lungo Forte is  voller en krachtiger van smaak.

Intensiteit: 8/12

Lungo Extra forte

Je leest het goed: As, rook, vuur & kolen. Bitter en kruidig. Wij durven wel te zeggen, de sterkste Lungo die je ooit gaat drinken!

Intensiteit: 10/12