Nespresso koffiecups

100% afbreekbare koffiecups, geschikt voor Nespresso

Lekker bezig!

100% bio afbreekbare cups

NESPRESSO KOFFIECUPS, MAAR DAN DUURZAAM

Dat koffie zetten met originele Nespresso koffiecups niet de meest duurzame manier van koffie drinken is, mag geen verrassing meer zijn. Natuurlijk is het milieuvriendelijk om je Nespresso koffiecups in te leveren. Alleen in de praktijk blijkt dat slechts zo’n 5 tot 10% van de Nespresso drinkers zo milieu bewust is. Daarom hebben wij gekozen voor een duurzame én gemakkelijke manier om je koffiezetapparaat op een milieubewuste manier te blijven gebruiken: afbreekbare Nespresso koffiecups voor in je koffiezetapparaat. Daarmee zet je in een handomdraai een lekker én duurzaam kopje koffie.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE KOFFIECUPS BESTELLEN VOOR NESPRESSO

Hoe werkt dat precies, biologisch afbreekbare koffiecups voor je Nespresso koffie machine? Eigenlijk heel simpel. Na gebruik van onze Nespresso koffiecups gooi je ze bij het groente-, fruit en tuinafval. De capsule is biologisch afbreekbaar, dus die vergaat volledig. De koffie die in de composteerbare capsule zit wordt onderdeel van het compost. Dat is goed nieuws, want koffie is super voedzaam. Je plantjes zijn er dol op. Gooi je normaal gesproken je gebruikte Nespresso koffiecups bij het restafval, dan gaat ook die nuttige koffieprut verloren. Zonde natuurlijk!

Probeer 60 cups


De-Koffiejongens-proefabonnement

Onze Abonnementen

Nespresso koffiecups pakketten

Je eerste 60 duurzame biologisch afbreekbare koffiecups voor Nespresso voor 13,95. Dat is maar 23 cent per cup!

 • Kies het pakket dat bij je past
 • Selecteer jouw favoriete duurzame koffiecups
 • Je zit nergens aan vast: aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd

 

1e keer13,95

X-small

 • Voor 1 koffie per dag
 • 60 cups elke 8 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer13,95

Small

 • Voor 2 koffie per dag
 • 60 cups elke 4 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer13,95

Medium

 • Voor 3 koffie per dag
 • 60 cups elke 3 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer13,95

Large

 • Voor 4 koffie per dag
 • 60 cups elke 2 weken
 • Gratis bezorgd

Grootverbruiker van biologisch afbreekbare Nespresso cups?

Kies 120 cups of zelfs nog meer met 25% korting

Dat wil ik
Duurzame capsules

Waarom Nespresso koffiecups van De Koffiejongens?

HET BESTE ALTERNATIEF VOOR NESPRESSO CUPS KOPEN

Waarschijnlijk drink je nu Nespresso koffie omdat je de koffie lekker vindt. Bovendien zit de Nespresso koffie in handige capsules. Gelukkig maak je met de Nespresso koffiecups van De Koffiejongens net zulke lekkere koffie. Dagelijks worden er in Nederland tussen de 70.000 en de 80.000 koppen koffie gezet met onze Nespresso koffiecups. We maken duurzaam gemakkelijk voor je. Je hoeft geen moeite meer te doen je Nespresso koffiecups in te leveren en te recyclen. Staat de koffie op tafel? Dan kan de gebruikte capsule gewoon in de groene bak.

KOFFIE VOOR JE KOFFIEZETAPPARAAT, BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

Kortom, de meest milieuvriendelijke Nespresso koffiecups vind je bij De Koffiejongens. De capsule is gemaakt van suikerriet en mais. Hij is gewoon afbreekbaar en vergaat tot compost. Dat geeft minder afval dan gewone koffiecups, zelfs recyclebare Nespresso koffie. We gebruiken namelijk geen bauxiet, een eindige grondstof die voor de productie van aluminium cups wordt gebruikt. 

LEKKER VOOR JOU, GOED VOOR DE BOEREN

De koffie die er in zit is ook nog eens hartstikke eerlijk. Al onze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd. Dat betekent dat onze koffiecups zorgen voor een duurzaam inkomen voor de koffieboer en zijn familie. Bovendien weet je zeker dat je koffie milieuvriendelijk verbouwd wordt. Dat betekent dat er geen overbodig gif wordt gebruikt en de natuur beter wordt beschermd. Met dit alternatief voor Nespresso koffiecups ben je dus lekker duurzaam bezig!