Nu 5 euro korting
op je eerste bestelling

Kies jouw favoriete smaken

proeven

Onze koffie proeven? Goed plan! We hebben zelfs een mooie korting voor je. Zo wordt proeven nóg lekkerder: wij geven je 5 euro korting op je eerste bestelling. Oftewel 60 koffiecups vanaf 15,95! 

De lekkerste koffie

Of je nou gaat voor de soepele lungo of een straffe ristretto, met onze 6 verschillende koffies zit er altijd een koffie bij die perfect bij je past. Meer informatie over de koffies vind je hier.

Supermakkelijk

Gratis door de brievenbus bezorgd. Handig!

Een duurzame koffiecups-aanbieding

100% biologisch afbreekbare koffiecups. Natuurlijk wordt de koffie duurzaam geteeld én krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie. De pakketjes wordt verpakt in een doos van duurzaam karton door mensen die vroeger een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. We brengen je pakketje waar het kan met de fiets of lopend.

Dat wil ik

De koffiejongens lungo biologisch afbreekbare koffiecups

terugkerende bestelling

Kies jouw pakket

Krijg nu €5 korting op je eerste bestelling. 60 cups al vanaf €15,95. Dat is nog geen 27 cent per cup!

 • Kies het pakket dat bij je past
 • Selecteer je favoriete smaken
 • Met een terugkerende bestelling zit je nergens aan vast: aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd
 • Heb je een andere kortingscode? Deze vul je in bij de laatste stap van het afrekenen

1e keer17,95

Small

 • Voor 2 koffie per dag
 • 60 cups elke 4 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer16,95

Medium

 • Voor 3 koffie per dag
 • 60 cups elke 3 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer15,95

Large

 • Voor 4 koffie per dag
 • 60 cups elke 2 weken
 • Gratis bezorgd
1e keer14,95

X-Large

 • Voor 8 koffie per dag
 • 60 cups elke week
 • Gratis bezorgd

DRINK JE VEEL MEER, OF JUIST VEEL MINDER KOFFIE?

We zijn van alle markten thuis: van 60 cups elke 12 weken tot 2000 cups elke week.
Altijd een abonnement dat bij jou past. Cheers!

Dat wil ik
Wat klanten zeggen

Reviews

Lees al onze reviews op Facebook en Google.

Ontdek onze koffiecups-aanbieding

Met onze zes verschillende koffiesmaken zit er in onze koffiecapsules aanbieding altijd een smaak tussen die perfect bij jou past. Kies je voor een Large pakket, dan betaal je nog geen 27 cent per cup. Een mooiere aanbieding voor koffiecups kom je zelden tegen. Je kiest eenvoudig voor het pakket dat bij je past en selecteert je favoriete smaken. Geniet ervan!

Een koffiecups-aanbieding vol smaak

Benieuwd welke heerlijke smaken we allemaal in huis hebben? In onze smaakwijzer kom je meer te weten over de verschillende koffies uit onze koffiecups-aanbieding. Houd je van een intense smaakbeleving en is het jou niet snel te sterk? Kies dan voor een lekkere ristretto, of ga juist voor de klassieke espresso. Wil je juist een groter kopje koffie? Van een lungo kun je extra lang genieten. Ga voor de lungo forte, of juist de extra forte, wanneer je je koffie echt straf wilt maken. Er is voor ieder wat wils! Het mooie van onze koffiecups-aanbieding en onze abonnementen, is dat je de inhoud van je abonnement wanneer je maar wilt kunt wijzigen. Zo kun je gerust een keer iets nieuws proberen.

Jouw koffiecapsules aanbieding door de brievenbus

Een abonnement bij ons is niet alleen hartstikke lekker, maar bespaart jou ook nog eens moeite. Jouw koffiecapsules aanbieding, en elke bestelling die daarop volgt, gaat namelijk gewoon door de brievenbus. Zo hoef je niet thuis te blijven voor je bestelling, en weet je zeker dat vanaf nu nooit meer de koffiecups onverwachts op zijn. Ben je een keer op vakantie, of om een andere reden een tijdje van huis? Dan kun je je abonnement in een handomdraai stopzetten of pauzeren. Handig!

Een hartstikke duurzame aanbieding voor koffiecups

En dat is niet alles. Onze koffiecups zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar. In plaats van van plastic en aluminium worden ze gemaakt van materialen die de natuur zelf kan afbreken, namelijk suikerriet en mais. Je kunt de cups uit onze koffiecapsules aanbieding na gebruik gewoon in de GFT-bak doen, en hoeft ze dus niet bij het restafval te doen. Natuurlijk wordt de koffie duurzaam geteeld én krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie. Zo profiteer niet alleen jij van onze koffiecups-aanbieding, maar gaan de boer en het milieu er ook op vooruit! Onze pakketjes worden verpakt in een doos van duurzaam karton door mensen die vroeger een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Zo maken we het volledige proces duurzaam. We brengen je pakketje waar dat kan met de fiets of zelfs lopend. Daarmee voorkomen we uitstoot, en zijn we tegelijkertijd lekker in beweging.