Koffiecadeaukaart

Wissel je cadeaukaart in voor 100% biologisch afbreekbare koffiecups

bestel met korting

Koffiecadeaukaart

Ha wat mooi! Je hebt een koffiecadeaukaart. Ideaal om onze koffie mee te proberen.

Al onze koffiecups zijn 100% biologisch afbreekbaar en geschikt voor in je Nespresso apparaat.

Hoe werkt het?
  • Kies één van de pakketten.
  • Hierna kies je jouw favoriete smaken.
  • Vul je gegevens in en klik op ‘bestellen’. Let op: laat het veld ‘kortingscode’ leeg.
  • Kies bij het afrekenen als betaalmethode “Koffie-Cadeau”.
  • Vul het kaartnummer in. Die vind je achterop de kaart, of zoek je hier op. Let op: het kaartnummer vul je dus pas in nadat je op ‘bestellen’ hebt geklikt.
  • Klaar!

Biologisch afbreekbare koffiecups - blog

Heb je een koffiecadeaukaart gekregen? Dat is mooi! Je kunt je koffiecadeaukaart van de postcodeloterij gebruiken om onze koffie eens mee te proberen. Met de koffiecadeaukaart kun je een pakket uitzoeken en daarbij zelf de smaken die je wilt bestellen uitkiezen. Zo kun je ervoor kiezen alle smaken eens te proberen, of juist je favorieten in huis te halen. De koffiecadeaukaart van de postcodeloterij kun je gemakkelijk gebruiken op onze website. Lees hierboven eens hoe dat in zijn werk gaat. De koffiecups passen in je Nespresso-apparaat en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Probeer bijvoorbeeld eens een lekkere lungo of een intense ristretto. Met een koffiecadeaukaart kun je onze koffie op je gemak een keer proeven.

Een koffiecadeaukaart gebruiken bij De Koffiejongens

Geniet je graag thuis van een lekker kopje koffie, en gaan je cups telkens sneller op dan je verwacht? Dan gebruik je je koffiecadeaukaart natuurlijk voor een pakket van De Koffiejongens. Leuk als je onze koffiecups eens een keertje wilt proberen. Met een koffiecadeaukaart kun je één van onze pakketten uitzoeken. Nadat je je kaart hebt gebruikt en hebt genoten van onze lekkere koffie, kun je er natuurlijk voor kiezen een abonnement te nemen. Daarmee zorg je ervoor dat de koffie nooit meer op is. Je kunt een abonnement op koffiecups precies zo samenstellen zoals jij wilt. Ben je een grootverbruiker, of ben je juist erg zuinig op je cups? Hoe je je kopje koffie ook drinkt, we hebben een abonnement dat bij je past.

Koffiecadeaukaart van de postcodeloterij? Neem een abonnement!

Wist je trouwens dat de koffiecups volledig biologisch afbreekbaar zijn? Je kunt ze na gebruik zo in de groene bak doen. Dat zorgt voor minder afval in de wereld. De gebruikte cups vergaan in de composteringsinstallatie nog sneller dan een sinaasappelschil. Dat komt doordat ze gemaakt zijn van mais en suikerriet. Je koffiecadeaukaart gebruiken om koffiecups van De Koffiejongens te bestellen is dus een goede keuze! 

Kies een pakket

Koffiecups

60 cups | €21,95

Kies 60 cups

120 cups | €43,95

Kies 120 cups

180 cups | €65,95

Kies 180 cups

500 cups | €148,-

Kies 500 cups
Wat klanten zeggen

Reviews

4.7
Gebaseerd op 1628 beoordelingen
Super vlotte dienstverlening, geweldig goed milieuvriendelijk alternatief. Warm aanbevolen !
Frans Van de V.
Frans Van de V.
07:53 18 Jan 22
Na jaren koffie van Nespresso, zijn wij overgestapt op een koffie-abonnement van De Koffiejongens. Een stuk goedkoper,... heel gemakkelijk elke twee weken (in ons geval) nieuwe koffie door de brievenbus, en vooral: heerlijke koffie!
De koffie van De Koffiejongens lijkt minder gebrand, en is dus niet bitter. Fluweelzachte koffie waardoor er verschillende smaak-hinten naar boven komen. Wij zijn hier erg blij mee!

En ook mooi: de cups zijn volledig biologisch afbreekbaar, dus we veroorzaken minder restafval dan met de cups van nespresso… Voor ons een win-win situatie.
Lees meer
Iris S.
Iris S.
17:16 12 Jan 22
Ziet er goed uit, jammer dat de kortingscode van NRC niet werkt, ook niet via de speciale kortingspagina van... dekoffiejongens.nl. Wacht nog even met bestellen en op een reactie van dekoffiejongens/nrc.Tegenreactie: Kennelijk is het systeem aangepast, want nu kan ik de code wel gebruiken. Jammer dat je dan meteen aan een abonnement vastzit, wat je natuurlijk weer op kan zeggen, maar dat is weer een handeling.Lees meer
Frans Z.
Frans Z.
15:50 16 Jan 22
lekkere 'goede' koffie!😊
Liesbeth de R.
Liesbeth de R.
13:11 12 Jan 22
Lekkere koffie. Goede prijs en milieubewust zonder aluminium afval.Daarnaast goede service.
Chris T.
Chris T.
19:52 14 Jan 22
Excellent taste and so easy to use. Just drop them in the green bin. No hassle with recycling of cups. Normally I’m not... a fan of taking a subscription obliging you to get a regular order, but this is so easy to adapt or pause, even for a longer time, so I definitely recommendLees meer
Séverine B.
Séverine B.
08:45 11 Jan 22
Hele goede kwaliteit koffie voor een zeer redelijke prijs. De bezorging en ook het aanpassen van het abonnement en het... plaatsen van noodorders werken fantastisch: alles is heel goed en snel geregeld. Een aanrader.Lees meer
inge de B.
inge de B.
18:11 11 Jan 22
Geweldig lekker en handig voor in je N**** apparaat. En dan ook nog met biologisch afbreekbare cups!!!
Martine van T.
Martine van T.
00:10 06 Jan 22
Heel lekkere koffie :) fijn dat je eerst een los pakketje kunt bestellen voordat je een abonnement afsluit. Dan weet je... zeker dat je de koffie kiest die jij lekker vindt. En natuurlijk pluspunten voor de duurzaamheid, naar zulke koffie was ik op zoek.Lees meer
Margje H.
Margje H.
18:50 10 Jan 22

Lees al onze reviews op Facebook en Google.