Customer Success Manager

De Koffiejongens is het snelstgroeiende koffiemerk van Nederland. Sinds onze start in 2017 zijn wij met onze abonnementen op biologisch afbreekbare koffiecups gegroeid tot hét frisse en duurzame tegengeluid op de markt voor koffiecups. Onze missie: nul emissie. Inmiddels bestaat het team uit vijftien enthousiastelingen, zijn we live in drie landen en bedienen we zowel consumenten als de zakelijke markt. En we zijn nog lang niet klaar: we zien nog volop kans om verder te groeien en vooral: om nog veel meer impact te maken.

Om ons steeds groeiend aantal klanten vriendelijk, professioneel en behulpzaam te woord te staan zijn wij op zoek naar een Customer Succes Manager. Staat bij jou de klant op 1? Heb jij een vlotte pen? En vind jij het leuk om minimaal 3 dagen per week onze klantenservice te bemannen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je wordt onderdeel van de Klantenservice. Dat betekent dat je chats, e-mails en telefoontjes van klanten beantwoordt. Je leert de klant kennen en weet wat zijn behoeftes zijn. Je denkt mee hoe we onze service continu kunnen verbeteren.  Iedere dag is anders en jij beweegt mee. Maar dit zijn de voornaamste werkzaamheden die je kunt verwachten binnen de functie: 

  • Je luistert en helpt de klant zo goed als mogelijk 
  • Van feedback leren we. Deze vraag je dan ook actief op en vertaal je door naar het team.
  • Je beheert de berichten die binnenkomen op de social media kanalen met je collega´s
  • Je hebt contact met de bezorgpartners 

Wie ben je

  • Je bent klantgericht, enthousiast en spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je bent niet bang om de telefoon op te nemen en zelf initiatief te nemen.
  • Het is prettig als je al ervaring hebt binnen de Klantenservice.

Wij zijn

Wij zijn De Koffiejongens. Sinds 2017 proberen wij het leven van de koffiedrinker een stukje leuker, lekkerder en zorgelozer te maken. Dit laatste doordat we een duurzaam alternatief bieden en stapje voor stapje richting nul emissie bewegen. Sinds de oprichting zijn wij jaar op jaar hard gegroeid. Wij werken op dit moment met vijftien collega’s vanuit ons kantoor in Bussum. En vanuit huis natuurlijk. In onze zoektocht naar nieuw talent committeren we ons aan diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Wat bieden we

Een leuke flexibele baan bij een jong, snelgroeiend bedrijf. Korting op je koffieabonnement, maar natuurlijk ook gezellige collega’s en borrels. En vanzelfsprekend worden hoogtepunten gevierd met elkaar!

Interesse gewekt? Neem contact op met Leonie via leonie@dekoffiejongens.nl